Nova LKV - Kiinteistönvälitys Lahti

Joka kodin asuntomarkkinat?

MARRASKUU 2022

Asuntokauppa on hyvin vahvasti polarisoitunut tällä hetkellä. Se mikä toimii Uudellamaalla, voi olla täysin päinvastaista esimerkiksi Päijät-Hämeessä. Ja näin usein onkin. Markkina on hyvin paikallista ja nopealla temmolla vaihtuvaa.

Toisaalla myydään ”ei oota” kun perheet ovat jonoksi asti kotia etsimässä. Toisaalla puolestaan myydään asuntoja alle markkinahinnan ja joskus tuntuu ettei sekään riitä.

Tämän hetken asuntomarkkinassa ratkaisevaa osaa näyttelee tarpeeseen ostaminen. Kun uudelle kodille on tarve, ja mikäli siihen mahdollisuus on, niin asuntokauppaa tehdään kyllä rohkeasti. Kodin tarve ei ole muuttunut mihinkään.
 
Pienet kerrostaloasunnot lähiöissä, varsinkin sijoituskäyttöön ostettavat, ovat jääneet monella taka-alalle kun perheissä priorisoidaan omia tarpeita. Useilla alueilla tämän tyyppisten asuntojen tarjonta ylittää kysynnän tällä hetkellä ja tästä johtuen ne joilla valmiudet on, onkin mahdollisuus tehdä loistavia sijoituksia tulevaisuutta silmällä pitäen.
 
Myyntiajat ovat osassa kaupankäyntiä pidentyneet, osa kodeista puolestaan myydään ennen kuin ehditään myyntiä edes kunnolla aloittaakaan. 
 

Asuntokauppa ei siis ole todellakaan pysähtynyt. Se on vain muuttanut muotoaan ja tulee sitä tekemään vastaisuudessakin. Mikäli kaipaat kiinteistönvälityksen ammattilaisen ajantasaista ja paikallista näkemystä oman kodin myyntiin, olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä.

    050 314 1299

      info@novalkv.fi

     Vesijärvenkatu 76

      15140 Lahti

    Nova LKV
    Kiinteistönvälitystä Lahessa

    Ota yhteyttä

    © 2023 JVK Kiinteistöt Oy (3329787-5). Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.