Haluatko myydä asuntosi?

0 %
asiakastyytyväisyys
+ 0 M€
myytyjä asuntoja
+ 0
vuoden kokemus

Nova myy
asuntosi.

Olemme täällä tarjoamassa parasta mahdollista palvelua, olit sitten myymässä tai ostamassa uutta asuntoa, kiinteistöä tai vapaa-ajankohdetta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja jokaisen ainutlaatuisen tilanteen huomioon ottaen. Räätälöimme palvelun asiakkaan tarpeita kuunnellen. Meiltä saat laadukasta, asiantuntevaa ja modernia asuntokauppaa nykyajan työkaluilla, nopeasti ja luotettavasti.

Ammattilaiset

_____________
Me olemme kiinteistönvälityksen ammattilaisia. Jokaisen asunnon kuvaamiseen käytetään kuvaustiimiä, joka takaa että asunnostasi saadaan parhaat puolet esiin. Yhteistyökumppanimme ovat markkinoinnin ja asuntokuvauksen ammattilaisia. Tämä palvelu sisältyy aina välityspalkkioomme.

Paikallista osaamista

_____________
Me tunnemme toiminta-alueemme kuin omat taskumme, siksi osaamme arvioida kohteet tarkasti. Oikea hinnoittelu, paikallistuntemus sekä laadukas tekeminen ovat avain onnistuneille asuntokaupoille. Sinun ei tarvitse odotella kuukausia vaan meidän kanssa saat nopeasti uuden alun.

Modernit työkalut

_____________
Puuttuuko myytävästä kohteesta kalusteet tai kaipaako sisustus päivitystä? Ei hätää, me hyödynnämme yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden mukaan laadukkaita digitaalisia työkaluja sekä laajaa yhteistyökumppaneidemme verkostoa, näiden avulla saamme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Janita Matilainen

Perustaja, YKV, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Janita on iloinen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, jolla on aito halu auttaa ihmisiä saavuttamaan omia unelmiaan. Työtä tehdään suurella intohimolla ja sydämellä, joka näkyykin muun muassa tyytyväisissä vuosia kestäneissä asiakassuhteissa. Rautainen kiinteistönvälitysalan ammattilainen rakastaa uuden oppimista ja oman osaamisen kehittämistä. Erityisesti kiinteistöjuridiikka on yksi suurista mielenkiinnon kohteista ja aiheeseen liittyvää koulutusta onkin karttunut vuosien varrella laajasti. Viimeisimpänä alan päivityksenä Janita suoritti Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon, joka syventää juridista alan osaamista entisestään. Janitalle tärkeää on tehdä työtä laadusta ja ammattitaidosta tinkimättä, luotettavasti ja aidon sydämellisesti, jokaiselle helposti lähestyttävällä tavalla.

Vastaava hoitaja.

+358 40 727 7281

janita@novalkv.fi

Juho Sirkkala

Perustaja, myyntijohtaja

Kun tämä rautainen myynnin ammattilainen astuu huoneeseen, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Positiivinen ja iloinen, muut lämpimästi huomioonottava, hurtilla huumorilla varustettu Juho on kartuttanut kokemusta kiinteistönvälitykseen liittyen monelta eri kantilta. Yli 10 vuoden kokemus myynnin parissa ja koulutustehtävissä on antanut arvokasta näkemystä asiakaspalvelusta ja myynnistä, kaupanteon prosessit ovat tulleet vuosien varrella loppuun asti hiotuiksi. Jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja töitä tehdään tinkimättömällä periksiantamattomuudella. Tällä timanttisella tekemisellä Juho onkin onnistunut keräämään vankan uskollisten suosittelijoiden joukon. Ammatiltaan Juho on talonrakentaja, voit siis olla varma että myös kokemusta ja tietoa kiinteistöistä sekä rakentamisesta löytyy.

 

+358 44 238 1133

juho@novalkv.fi

Myymme asuntosi.
Ota yhteyttä.

     010 579 4760

      info@novalkv.fi

     Vesijärvenkatu 76

      15140 Lahti


  Jokainen kohde on ainutlaatuinen.

  Välityspalkkio räätälöidään aina yksityiskohtaisesti tilanteen mukaan. Otamme huomioon kunkin kohteen myyntiin vaikuttavat tekijät alue-, markkina- ja ennenkaikkea kohdekohtaisesti.
  Välityspalkkio 4,96 % sis. alv 24 %. Minimipalkkio 3.720 euroa.
  Hinnoittelemme jokaisen kohteen kohdekohtaisesti.

  Nova LKV
  Kiinteistönvälitystä Lahessa

  Ota yhteyttä

  © 2022 Nova LKV Lahti Oy (3210786-5). Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.