Uusi alku työuralle.

Miksi liittyä
meidän tiimiin?

Olemme täällä tarjoamassa parasta mahdollista palvelua. Meillä tehdään työtä intohimolla ja ilolla, positiivisella otteella, ammattitaitoon panostaen. Kiinteistönvälitykseen liittyvä osaaaminen ja juridiikkaan perehtyminen hoituvat jatkuvan koulutuksen kautta, panostamme henkilöstön ajantasaiseen alan tietämykseen ja osaamiseen. Yksin et jää missään vaiheessa. Työhistoriaa enemmän meitä kiinnostaa hyvä asenne, olemme kiinnostuneita oikealla asenteella varustetuista ”hyvistä tyypeistä” – jos koet olevasi sellainen, ota rohkeasti yhteyttä.

Et jää yksin

_____________
Olemme apunasi joka vaiheessa. Olit sitten uusi alalla tai jo vanha konkari, meiltä saat tarvitsemasi tuen. Emme ole kilpailemassa kanssasi asiakkaista, vaan auttamassa sinua urallasi eteenpäin. Tukenasi on laaja joukko eri alojen ammattilaisia, prosessit on tarkkaan hiottu kaikilta osin.  Tämä mahdollistaa jokaiselle tien menestykseen.

 

Määritä itse työaikasi

_____________

Haluamme, että meillä voidaan hyvin. Emme määrittele työaikaa puolestasi, mutta autamme sinua hallinnoimaan ajankäyttöäsi. Olennaisena osana työssä viihtymistä ja hyvinvointia on muun muassa mahdollisuus vaikuttaa itse omiin aikatauluihin. 

 

 

Modernit työkalut

_____________
Me hyödynnämme yksilöllisesti kunkin kohteen tarpeiden mukaan laadukkaita digitaalisia työkaluja sekä laajaa yhteistyökumppaneidemme verkostoa. Työnteko nykyaikaisilla ja moderneilla tavoilla ja työkaluilla on meille arkipäivää. Panostamme tehokkaaseen ja laadukkaaseen tekemiseen.

 

 

Nova LKV

Uuden alku.

Rakkaudesta lajiin, intohimosta kiinteistönvälitykseen.

Intohimo omaan tekemiseen oli johtavana ajatuksena Nova LKV:n syntyyn. Kirkkaana mielessä myös halu luoda itsellemme toimiva työympäristö ja innostava työkulttuuri sekä olla tarjoamassa hyvä, terve ja kannustava työyhteisö, paikka jossa viihdytään. Saada tehdä sitä mitä rakastaa ja minkä parhaiten osaa, auttaa ihmisiä asuntounelmien toteuttamisessa. Nykyaikaisen ja laadukkaan, modernin työelämän yhdistäminen tähän kilpailtuun ja tiukasti säädeltyyn vaativaan alaan sekä henkilökohtaisen ja ihmislähtöisen palvelun tuottaminen tyylillä, sytytti kipinän jo vuosia sitten. Janitan ja Juhon palava innostus päästä toteuttamaan tätä kaikkea, synnytti uuden alun, Nova LKV.  Vuosien kokemus myynnin, rakentamisen sekä kiinteistönvälityksen saralla, jatkuva halu oppia ja kehittyä sekä yhteinen tavoite tarjota parasta mahdollista palvelua ihmiseltä ihmiselle ovat yrityksemme ehdottomia kulmakiviä.

Janita Matilainen

Perustaja, YKV, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Janita on iloinen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, jolla on aito halu auttaa ihmisiä saavuttamaan omia unelmiaan. Työtä tehdään suurella intohimolla ja sydämellä, joka näkyykin muun muassa tyytyväisissä vuosia kestäneissä asiakassuhteissa. Rautainen kiinteistönvälitysalan ammattilainen rakastaa uuden oppimista ja oman osaamisen kehittämistä. Erityisesti kiinteistöjuridiikka on yksi suurista mielenkiinnon kohteista ja aiheeseen liittyvää koulutusta onkin karttunut vuosien varrella laajasti. Viimeisimpänä alan päivityksenä Janita suoritti Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon, joka syventää juridista alan osaamista entisestään. Janitalle tärkeää on tehdä työtä laadusta ja ammattitaidosta tinkimättä, luotettavasti ja aidon sydämellisesti, jokaiselle helposti lähestyttävällä tavalla.

Vastaava hoitaja.

+358 40 727 7281

janita@novalkv.fi

Juho Sirkkala

Perustaja, myyntijohtaja

Kun tämä rautainen myynnin ammattilainen astuu huoneeseen, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Positiivinen ja iloinen, muut lämpimästi huomioonottava, hurtilla huumorilla varustettu Juho on kartuttanut kokemusta kiinteistönvälitykseen liittyen monelta eri kantilta. Yli 10 vuoden kokemus myynnin parissa ja koulutustehtävissä on antanut arvokasta näkemystä asiakaspalvelusta ja myynnistä, kaupanteon prosessit ovat tulleet vuosien varrella loppuun asti hiotuiksi. Jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja töitä tehdään tinkimättömällä periksiantamattomuudella. Tällä timanttisella tekemisellä Juho onkin onnistunut keräämään vankan uskollisten suosittelijoiden joukon. Ammatiltaan Juho on talonrakentaja, voit siis olla varma että myös kokemusta ja tietoa kiinteistöistä sekä rakentamisesta löytyy.

 

+358 44 238 1133

juho@novalkv.fi

Haluatko liittyä tiimiin?
Hae paikkaasi tästä.

     010 579 4760

      info@novalkv.fi

     Vesijärvenkatu 76

      15140 Lahti


    Nova LKV
    Kiinteistönvälitystä Lahessa

    Ota yhteyttä

    © 2022 Nova LKV Lahti Oy (3210786-5). Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.