Nova LKV - Kiinteistönvälitys Lahti

Myytävät asunnot Lahti

Myytävät asunnot Lahdessa ja lähialueilla

Etsinnässä myytävät asunnot Lahti? Lahti tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, mukavaa kaupunkielämää sekä monia erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia.

Löydät tältä sivulta kaikki meillä myynnissä olevat asunnot Lahdesta ja lahden lähialueilta. Kohteet sijaitsevat laajasti ympäri Lahtea ja mikäli listalta ei sopivaa asuntoa löydy,  kysy meiltä lisää ja kartoitamme tarpeesi unelmiesi kodin löytämiseen.

Myytävät asunnot kohteessa Lahti

Löydät meiltä asunnon kuin asunnon Lahden alueelta. Tältä sivulta löydät monta kohdetta meillä on tällä hetkellä myytävissä asunnoissa. Mikäli juuri nyt et löydä sopivaa asuntoa, lähetä meille viesti ja kerromme sinulle, kun sopiva asunto tulee myyntiin. Autamme myös kartoittamaan tarpeitasi, kun et ole varma minkälainen asunto sinulle sopii.

Unelmien asunto Lahdesta

Nova LKV on mukanasi uutta alkua etsiessä. Olemme erikoistuneet välittämään Lahden seudun alueelta erilaisia asuntoja. Lahti on täynnä mahdollisuuksia ja tarjoaa laajat asumismahdollisuudet sekä kaikki tarpeelliset palvelut niin perhe- kuin yksineloon. Olet sitten muuttamassa vanhana lahtelaisena läheltä tai uutena tulokkaana kauempaa, tervetuloa Nova LKV:n asiakkaaksi!

Etsi myytävät asunnot Lahti: asunnon tyypin, neliömäärän, ominaisuuksien tai asumistyypin perusteella. Jos sopiva myynnissä oleva asunto löytyi Lahden alueelta, ota yhteyttä välittäjäämme ja voit tulla katsomaan asuntoa sekä kuulemaan lisää.

Mikä on asuntojen hinta Lahdessa?

Katso ajantasainen asuntolistauksemme ja löydät myytävät kohteet Lahdessa hintoineen. Valitse sopiva kohde ja pääset katsomaan asuntoa jopa samana päivänä. Kaikki myytävät asunnot ovat ilmoitetulla hinnalla listauksessamme ja lisää kohteita tulee myöhemmin listalle.

Katso myytävät asunnot Lahti ja uusi alku on pian lähellä. Me autamme sinua löytämään etsimäsi asunnon monen vuoden ammattitaidolla. Varaa aika asuntonäyttöön täältä!

Uusi alku Lahdesta

Lahti on monipuolinen kaupunki Päijät-Hämeen sydämessä. Lahden lähipaikkakuntia ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Pääkaupunkiimme Helsinkiin on vain noin 100 kilometriä, joka taittuu nopeasti joko julkisella liikenteellä tai autolla noin tunnissa. Lahti on läpikulkupaikka monelle maakuntamatkailijalle. Mutta ehkä sinne voisi jäädä pidemmäksikin aikaa? Kun haluat uuden alun, tervetuloa Lahteen ja Nova LKV:lle etsimään uutta kotia Lahdesta!

Jokainen kohde on ainutlaatuinen

Välityspalkkio räätälöidään aina yksityiskohtaisesti tilanteen mukaan. Otamme huomioon kunkin kohteen myyntiin vaikuttavat tekijät alue-, markkina- ja ennenkaikkea kohdekohtaisesti.

Välityspalkkio 3,9 % sis. alv 24 %. Minimipalkkio 3.500 euroa.

Hinnoittelemme jokaisen kohteen kohdekohtaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Lahti tarjoaa monipuolisen sekä rauhallisen asuinympäristön. Lahdesta löydät viihtyisän kaupunkielämän lisäksi erilaisia kulttuuri- sekä urheilutapahtumia. Sen lisäksi Lahdesta löytyy asuntoja erilaisiin budjetteihin sekä tarpeisiin sopivaksi niin yksin asuville kuin lapsiperheille.

Valikoima myynnissä olevia asuntoja vaihtelevat tasaisin väliajoin ja löydät kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asunnot listauksestamme. Tilanteet asuntojen suhteen muuttuvat jatkuvasti. Voitte myös kertoa erilaisista tarpeistanne suoraan meille ja kerromme heti, kun tarpeitanne vastaava asunto on tulossa myyntiin!

Lahti on kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asuntosijoittajille. Alueen monipuolisuus ja viihtyisyys tekee siitä houkuttelevan kohteen asunnon ostajalle.

Löydät yhteydenottolomakkeemme helposti sivun alaosassa olevasta

“Ota yhteyttä” -painikkeesta. Lähetä lomake tai vaihtoehtoisesti soita suoraan meille, niin sovitaan yhdessä asuntonäyttö sinulle sopivaan ajankohtaan.

Päivitämme aktiivisesti sosiaalista mediaa ja uudet kohteemme päivittyvät tälle sivustolle heti, kun ne tulevat myyntiin. Mikäli sinulla on toiveena asunto, jota ei löydy listauksesta, voit laittaa asuntovahdin päälle. Näin me otamme sinuun yhteyttä heti, kun sopiva asunto on tulossa myyntiin ja saat näin tiedon ennen muita!

Lahti tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia asumistyyppejä kuten kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja, jotka soveltuvat niin perheille kuin yksin asuville. Myynnissä olevat asunnot vaihtuvat jatkuvasti, joten olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää kysyttävää myynnissä olevista asunnoista tai haluat kertoa esimerkiksi omista tarpeistasi!

Nova LKV
Kiinteistönvälitystä Lahessa

Ota yhteyttä

© 2023 JVK Kiinteistöt Oy (3329787-5). Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.