Nova LKV - Kiinteistönvälitys Lahti

Kokonaisvaltaista palvelua.

Kaupanvahvistukset.
Arviokirjat.
Asiantuntijapalvelut.

Perinteisen kiinteistönvälityksen ja asuntojen myynnin lisäksi, tarjoamme myös kattavaa asiantuntijapalvelua erilaisiin asuntokaupan vaiheisiin.

Kaipaatko apua perukirjojen kanssa? Tarvitsetko virallista arviokirjaa kiinteistöstä tai osakehuoneistosta? Oletko jo tekemässä kauppaa, mutta kaupanvahvistaja puuttuu? Etsitkö kotia, mutta kaipaisit välittäjän apua kartoittaaksesi parhaat mahdolliset vaihtoehdot?

Meiltä saat kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa palvelua oli kyse mistä tahansa asuntokauppaan tai kiinteistöön liittyvästä aiheesta.

Kaupanvahvistus

_____________
Kaupanvahvistaja tarvitaan lain mukaan kiinteisteistön luovutuksessa. Luovutus voi olla kauppa, lahja tai vaihto. Ilman kaupanvahvistajaa kiinteistökauppa ei ole pätevä eikä ostaja voi saada kiinteistölle lainhuutoa. Kaupanvahvistaja varmistaa että luovutus täyttää tarvittavat vaatimukset.

Arviokirjat

_____________

Laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) laatima arviokirja on virallinen ja puolueeton asiakirja omaisuutesi arvosta, kiinteän tai irtaimen omaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Arviokirjan laadinta vaatii erittäin huolellista perehtymistä kohteeseen. 

Asiantuntijapalvelut

_____________

Erilaiset asuntokaupan asiantuntijapalvelut saatavilla myös hyvin laaja-alaisesti. Esimerkiksi kauppakirjojen laadinta ja kaupan järjestelyt. Neuvontaa erilaisiin elämäntilaisiin asuntokaupan osalta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne ja  keskustellaan vaihtoehdoista.

Nova LKV
Kiinteistönvälitystä Lahessa

Ota yhteyttä

© 2023 JVK Kiinteistöt Oy (3329787-5). Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.